Echipamente de sortare fixe - ciururi TRIMAN

In oferta Utilaje Case puteti gasi cele mai noi modele de Echipamente de sortare fixe - ciururi TRIMAN. Pentru a solicita o oferta de pret pentru un anumit model, va rugam sa accesati formularul de contact

Triman produce doua tipuri de ciururi sortatoare vibrante pentru agregate de cariera-balastiera si anume: ciurul vibrant inclinat CVT si ciurul  vibrant orizontal CHT.

Datorita exigentei normativelor actuale, a cresterii productiei si a cresterii preciziei granulometrice se lucreaza continuu pentru perfectionarea modelelor de ciururi sortatoare CVT, umarindu-se in principal eficienta, simplitatea si robustetea. Ciururile Triman sunt pregatite pentru schimbarea frecventei si amplitudinii pentru a se putea adapta la orice tip de granulometrie, functionand fara probleme la o acceleratie de 5G. Pe ciururile Triman se pot instala placi perforate, plase metalice, site din cauciuc sau poliuretanice.

Ciururile CFT
sunt concepute si executate pentru obtinerea nisipurilor fine necesare pentru betoane de inalta rezistenta si mortare de calitate. Sitele au ochiuri si sub 1 mm, fiind confectionate din otel inoxidabil. Aceste tipuri de ciururi pot lucra si cu granulometrie medie. CFT se produce in doua modele, fiecare model putand avea unul, doua sau trei nivele de ciuruire.

Vezi accesorii produs
Model
CVT/CHT
CFT 1525
CFT 1830
Suprafata (mp) Putere (kw) - 2 site Putere (kw) - 3 - 4 site
2.5 - 18 5.5 - 30 7.5 - 30
3.75 N/A 3 x4 - 4,6
5.4 N/A 3x5.2 - 12
Inapoi Inainte