Termeni si conditii

Sectiunea de fata stabileste regulile minimale obligatorii care trebuie respectate, termenii juridici si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.caseutilaje.ro. Ca utilizator al site-ului www.caseutilaje.ro va obligati si sunteti de acord sa respectati aceste reguli si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu www.caseutilaje.ro. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile statuate in aceasta sectiune, va asumati intreaga responsabilitate pentru accesarea si folosirea informatiilor oferite pe site-ul www.caseutilaje.ro.

1. Aspecte generale privind site-ul

1.1. Termeni folositi
Serviciu - posibilitatea utilizatorului de a avea acces la date si informatii furnizate in cadrul site-ului www.caseutilaje.ro.
Utilizator - orice persoana interesata de continutul acestui site.


1.2. Securitate
Echipa site-ului www.caseutilaje.ro nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta, nefiind astfel la adapostul infractiunilor de pe internet. Pe durata transmiterii informatiei prin Internet, terte persoane ar putea sa o intercepteze.


1.3. Modificarea termenilor si conditiilor
Putem modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul, ele fiind aduse la cunostiinta utilizatorului prin intermediul site-ului www.caseutilaje.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.


1.3. Drepturile de autor
Utilizatorul ia la cunostinta in mod expres faptul ca toate desenele, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale firmei Utilaje Case sau ale companiilor partenere.


1.4.Date cu caracter personal
Accesand acest site utilizatorul este de acord ca Utilaje Case isi rezerva dreptul de a prelucra datele cu caracter personal, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului, in conformitate cu termenii si conditiile prevazute in capitolul "Regulile de confidentialitate".


1.5. Forta majora si litigiile
Nu suntem responsabili pentru imposibilitatea de a ne conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al unei cauze aflate in afara controlului sau (evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, etc.). Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice litigiu legat de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei.


2. Drepturile si obligatiile utilizatorului


2.1. Drepturi
Utilizatorul are dreptul de a avea acces gratuit la serviciile oferite de catre Utilaje Case prin intermediul site-ului www.caseutilaje.ro
Utilizatorul poate fi tot timpul informat asupra tuturor detaliilor relative la serviciile oferite de Utilaje Case, beneficiind astfel de transparenta caracteristica firmei noastre.


2.2. Obligatii
Utilizatorul va folosi site-ul numai in scopuri legale astfel:
Nu va modifica, transmite, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site nu va folosi serviciul oferit prin intremediul acestui site pentru a transmite sau a receptiona materiale care au un continut ilegal, imoral, obscen, vulgar, defaimator sau amenintator nu va desfasura activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, intrand sub incidenta penala.
In cazul in care utilizatorul va incalca (deliberat sau involuntar) conditiile stabilite in acest site, Utilaje Case va fi exonerat de raspundere cat priveste orice pretentie ridicata de catre utilizator sau de catre un tert, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciilor oferite prin acest site. Raspunderea apartine in intregime utilizatorului.


3. Reguli de confidentialitate
In urma utilizarii de catre dumneavoastra a serviciului, Utilaje Case poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numere de telefon, informatii despre veniturile dumneavoastra sau informatii despre modul in care sunt folosite serviciile si produsele noastre.
Utilaje Case este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti in alte moduri decat cele aduse la cunostinta prin intermediul acestui disclaimer.
 Utilaje Case colecteaza informatii de la utilizatorii nostri din diferite surse care se regasesc pe acest site.


3.1. Prelucrarea datelor
Informatia va fi prelucrata de catre firma noastra in conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 si 677/2001, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:
Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra.
Oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra.
Facturare.
Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra.
Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor Utilaje Case.
Contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Utiljae Case si ale companiilor asociate sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ne-ati adresat o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens).
Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.


3.2. Dezvaluirea datelor
Utilaje Case are dreptul sa foloseasca baza de date tertelor parti specificate la 3.1.


3.3. Drepturile utilizatorului
Cu privire la prelucrarea informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:
De a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt prelucrate de catre noi de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele Utilaje Case sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Intr-o astfel de situatie Utilizatorul va inainta o cerere scrisa, datata si semnata firmei Utilaje Case de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii. Utilaje Case va raspunde in termen de 15 zile de la data primirii cererii.