Service

24h Service

Utilaje Case asigura o gama intreaga de operatii de intretinere si reparatii in unitatile sale de service din Bucuresti, Arad, Timisoara, Oradea si Deva, atat pentru utilajele de constructii marca CASE, cat si pentru o serie de alte marci de renume – Furukawa, OM-Keestrack, Dumec, JMBH.

Toate aceste unitati de service sunt echipate cu sisteme de ultima ora de diagnosticare si reparare, iar inginerii nostri de service au beneficiat si beneficiaza anual de o pregatire intensa, fiind la curent cu cele mai noi tehnologii si metode de reparatie.

Utilaje Case va pune la dispozitie o serie de operatiuni post - vanzare dintre care amintim:

  • revizii tehnice curente/reparatii/furnizare de piese de schimb originale in perioada de garantie si post-garantie;
  • deplasarea cu ajutorul atelierelor mobile de ultima generatie la punctul de lucru al utilajului, atat pentru diagnosticare cat si pentru remedierea rapida a problemelor aparute;
  • instruirea operatorilor pentru utilizarea / exploatarea / intretinerea utilajelor;
  • efectuarea de reparatii pentru toate marcile de utilaje existente pe piata.

Pe langa toate acestea, Utilaje Case pune la dispozitia clientilor sai si o serie de servicii, precum asistenta tehnica si financiara, astfel incat, sa puteti alege cel mai potrivit echipament in raport cu natura activitatii pe care o desfasurati.

Contractele noastre de service sunt menite sa va economiseasca bani, sa va creasca productivitatea si sa reduca costurile de intretinere.

Serviciul de Asistenta de Urgenta este diponibil NON – STOP, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 prin intermediul atelierelor mobile, dotate conform celor mai inalte standarde europene, pentru a putea raspunde solicitarilor de acest gen. De asemenea, toate atelierele sunt dotate cu echipamente complete de diagnosticare electronica si chiar cu un stand destinat reparatiilor mecanice, reducandu-se astfel la minim probabilitatea ca o interventie sa nu fie incheiata cu aducerea utilajului la parametrii optimi de lucru.