Media Room

UTILAJE CASE SE MUTA IN CASA NOUA

 
Incepand din luna IULIE 2011, Utilaje Case, distribuitor autorizat al echipamentelor pentru constructii marca Case, se muta in CASA NOUA.

Cu o suprafata totala de 10.000 mp, cu un “look” nou, aceasta investitie de cca. 4 mil. euro a fost proiectata special pentru a veni in intampinarea cerintelor din ce in ce mai pretentioase ale clientilor nostri. Prin lansarea si constructia acestui sediu central, Utilaje Case isi doreste sa devina principalul punct de reper pentru zona de sud a tarii si nu numai.

Odata cu  acest pas important in evolutia companiei, Utilaje Case isi propune sa vina in intampinarea clientilor sai cu cele mai bune servicii si produse, si totodata sa ofere si sa mentina cele mai ridicate standarde de calitate si performanta cu care deja v-am obisnuit.

Deschiderea oficiala a noului sediu Case va avea loc anul acesta in toamna si va reprezenta cu siguranta unul din principalele evenimente ale companiei noastre pe anul 2011.

Pentru mai multe detalii cu privire la noile schimbari si o  mai buna  redirectionare catre noul sediu, pentru orice alte informatii utile dvs. ne puteti adresa un e-mail pe constantin.mincu@caseutilaje.ro sau ne puteti contacta prin simpla apelare a numerelor de telefon : 031 805 68 04/  031 805  27 66/  0372  790 766.