Companie

Achizitionarea de utilaje constructii reprezinta intotdeauna o decizie importanta pentru fiecare client. Investitia este una consistenta, iar intrebarile pe care le suscita o asemenea decizie sunt foarte numeroase. Tocmai de aceea, Utilaje Case, vine in intampinarea clientiilor sai prin oferirea celor mai bune solutii de finantare, in cel mai scurt timp posibil. Cu Case descoperiti cat de usor puteti accesa fondurile europene. Noi te ajutam sa te finantezi, sa iti gasesti firma de consultanta care sa iti depuna proiectul si iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a reusi.

Pentru alegerea celei mai optime solutii, reprezentantii de vanzari CASE, te pot consilia asupra celei mai bune formule de finantare, precum si a serviciilor ce ti se potrivesc cel mai bine.

Prin reteaua de societati de leasing cu care colaboreaza, Utilaje Case, va ofera o gama larga de optiuni, din care puteti alege varianta cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra. Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, Utilaje Case, a incheiat o serie de contracte de vanzare-cumparare cu o serie de societati de leasing de renume.

Pentru a obtine mai multe informatii privind finantarea si a va lamuri cu privire la aceasta, nu trebuie decat sa  ne scrieti un e-mail pe constantin.mincu@caseutilaje.ro cu informatiile si nelamuririle pe care doriti sa ni le adresati, iar unul dintre reprezentantii nostri comerciali va raspunde in cel mult 24 de ore de la solicitarea dumneavoastra.