Companie

Istoria Utilaje Case a inceput in anul 2006, la initiativa unei echipe tinere, dornice sa aduca pe piata din Romania o serie de produse reprezentative pentru clientii sai. Distribuitor autorizat al mai multor marci de utilaje de constructii de renume, compania Utilaje Case, a cunoscut pe parcursul acestor ani o dezvoltare continua ajungand astazi unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de profil.

In prezent compania noastra pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de echipamente pentru constructii, incepand de la clasicul buldoexcavator si continuand cu mini-incarcatoare multifunctionale, excavatoare pe senile, excavatoare pe pneuri, excavatoare industriale, excavatoare pentru demolari, incarcatoare frontale, incarcatoare telescopice, buldozore, dumpere. Suntem distribuitor autorizat al urmatoarelor marci de renume: Furukawa (ciocane si accesorii hidraulice), Dumec (autobetoniere), OM - Keestrack (statii de concasoare si sortare mobile), JMBH (pompe de beton), Rock Oil (lubrifianti), Triman (statii de concasare si sortare fixe),  Teltomat (statii de asfalt), Himoisa (grupuri electrogene, generatoare), Tower Light (pompe si turnuri de iluminat).

Datorita respectului fata de clienti si a dorintei de a facilita colaborarea cu acestia, am reusit sa dezvoltam in o retea de vanzari nationala puternica, sustinuta de o flota de vehicule performante destinate activitatii de service. In plus, Utilaje Case, raspunde cu promptitudine prin diversitatea marcilor oferite, promptitudine in livrarea produselor, consultanta in alegerea produsului si a sistemului de finantare potrivit, fiind una din companiile care doreste sa vina in intampinarea oricarei cerinte venite din partea clientilor sai.  

In prezent suntem activi in cele mai importante locatii din tara prin cele 9 centre de vanzari deschise la: Bucuresti, Iasi, Deva, Oradea, Timisoara, Gheorgheni, Arad, Craiova, Cluj-Napoca. Totodata, Utilaje Case, a inceput in anul 2009 constructia noului sau centru de Vanzari si Service in Afumati-Ilfov, sediu ce se intinde pe o suprafata totala de 10.000 de mp si care a fost proiectat special pentru a veni in intampinarea nevoilor din ce in ce mai pretentioase ale clientilor companiei. Din luna IULIE 2011 Utilaje Case s-a mutat in casa noua si va asteapta la noul sau sediu.

Nimic nu ne caracterizeaza mai bine decat seriozitatea si rigurozitatea impletite cu promptitudinea si flexibilitatea in fata cerintelor clientului.

Va asteptam sa ne vizitati!