Media Room

CASE STIE CUM SA ATRAGA clientii la Bauma

 
La Bauma 2010, standul Case a constituit si anul acesta unul dintre punctele de atractie pentru vizitatorii celui mai mare targ de utilaje pentru constructii. Nici de aceasta data Bauma 2010 nu a coborat stacheta, in cadrul acestuia reunindu-se cele mai de seama companii cu renume mondial. Si de aceasta data, Case Construction Equipment a organizat la standul sau un spectacol de zile mari pentru multimea prezenta, si anume un circuit de motociclete de teren, care si-au turat motoarele in jurul celor mai noi si performante utilaje CASE, spectatorii avand sansa sa castige o excursie la noul centru pentru clienti de la Paris unde vor putea testa noile buldozere Case.

Stunt Riders au uimit din nou asistena. Echipa de motociclisti Case a pus in scena si anul acesta un circuit in care si-au testat agilitatea si talentul in fata vizitatorilor.

Zborurile, sariturile si balansarile dintr-un utilaj in altul au fost deliciul spectatorilor. Motocicletele nu doar ca au facut slalom si sarituri printre utilaje, dar au “colaborat” indeaproape cu miniexcavatorul CX22B, cu miniincarcatorul multifunctional 445CT, cu incarcatorul frontal 121E, dar si cu vedetele care manevreaza sarcini la inaltime, cum ar fi incarcatorul telescopic TX170, noile excavatoare CX210B MH SL si CX240B MH. Acompaniati de un fundal cu “muzica live” si un uluitor display electronic pe care a fost proiectat spectacolul, echipa de cascadori Case a reusit sa trezeasca curiozitatea celor prezenti la stand, oferind adrenalina la maxim. Ei au evo luat la intervale bine stabilite pe parcursul celor cateva zile de targ.

Atasamente

case bauma 2010